Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Foam roller - POIKKEUS! Torstain tunti maanantaina 10.10.!



Tiedot

Paikka Opistotie (Opistotie 2, 70200 Kuopio)
Ajankohta 10.10.2016 klo 16:00 - 16:55
Tyyppi
Vastaava Viivi Mäenpää
Osallistujia 2 / 26
Lisätietoja Torstain 13.10. foamroller -tunti pidetään poikkeuksellisesti maanantaina 10.10. klo 16:00-16:55. Torstaina 13.10. Opistotien liikuntasali ei ole SYKETTÄ-liikkujien käytössä.

Foam rollar eli putkirullailu perustuu lihasten ja faskioiden eli lihaskalvojen kautta saatavaan kehon hyvinvointiin. Putkirullailu parantaa kehon tuntemusta ja –hallintaa sekä liikkeiden laatua. Lisäksi se auttaa liikkuvuuteen ja sitä kautta parantaa liikeratoja ja liikkeiden taloudellisuutta. Lyhentyneiden lihasten ja kiinnittyneiden faskioiden avaaminen parantaa ryhtiä ja voi vähentää kroonista kipua. Rulla voikin vähentää hierontakäyntien määrän tarvetta! Tule rohkeasti tutustumaan!

Tunti sopii erinomaisesti kaikenlaisille liikkujille kuntotasosta riippumatta. Rullaustunnilta saat palauttavaa harjoittelua koko keholle ja vaihtelua muun harjoittelun ohelle. Ohjatulla rullaustunnilla opit käyttämään Foam Roller – rullaa paitsi turvallisesti, mutta myös kokonaisvaltaisesti osana lihashuoltoa.

Huomaathan, että tunnille otetaan rajoitetusti osallistujia rullien rajallisuuden takia. Mikäli tunti on jo täynnä ja sinulta löytyy kotoa oma foam roller -rulla, voit halutessasi tulla kokeilemaan tuntia omalla rullallasi. Oman foam rollerin kera voi tulla ilmoittautumatta.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!